Siljans Kök samlar restauranger och matproducenter i Leksands, Rättviks och Gagnefs kommuner som levererar lagad mat till hem och företag eller för take away. Initiativet till satsningen kommer från Siljan News, Leksands Sparbank och Dala Energi som under pandemin ville göra det enkelt för alla att handla lokal mat och stödja bygdens restauranger.

Under hösten 2021 och vintern 2022 bygger vi om sidan och kommer under våren 2022 att lansera en helt ny version av Siljans Kök. Vi tar därför inte emot några beställningar för tillfället.

När vi återigen öppnar dörrarna under våren 2022 kommer Siljans Kök vara en guide för besökare och boende i bygden till lokala matupplevelser. Det kommer även att vara möjligt att beställa lokalproducerad mat för avhämtning eller hemleverans.

Vill du att din restaurang ska finnas med på Siljans Kök eller bara ha lite mer information får du gärna kontakta oss på mejl: siljanskok@siljannews.se.

När du beställer mat via Siljans Kök sparar vi vissa uppgifter som du lämnar när du beställer. Här kan du läsa om varför vi gör det och hur de används >>>.

Siljans Kök drivs av Siljan News AB Orgnr. 559096-8128