Vilka vi är

Siljans Kök drivs av Siljan News AB som är ett lokalt medieföretag som verkar i Siljansbygden. Utöver Siljans Kök driver vi även webbsidorna Allt om Leksand, Hantverkarguiden och Bo & Jobba vid Siljan.

Din kontaktinformation

Vi samlar enbart in uppgifter som är nödvändiga för att ni på ett tryggt sätt ska få er order och kunna betala. Vi delar med oss av en del av uppgifterna (adress, telefonnummer och namn) till de som ska laga och leverera maten till er. När ni registrerar er för ett köp sparas er information en tid. Detta för att underlätta för er om ni beställer mat fler gånger i framtiden.

Varför samlar vi in uppgifter?

  • För att veta vart och till vem vi ska leverera mat och för att kunna skicka en faktura om det betalningsalternativet valts.
  • För att vid behov kunna nå dig via mejl eller telefon med information kring din beställning.

Vem får ser mina uppgifter?

Vi delar viss information med restaurangen varifrån ni beställt er mat. De uppgifter vi lämnar över är er orderinformation, adress, telefonnummer och namn.

Om restaurangen använder en leverantör för utkörning av mat kan även leverantören få tillgång till information som adress, namn och telefonnummer.

Vid köp delas i vissa fall även information med betalningsleverantören. Det som då lagras är förnamn, efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har skapat ett konto hos oss kan du begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.